sâmbătă, 27 martie 2010

White and Proud 14


"Videoclipul piesei "Plec pe Marte", cantata de Cheloo si Smiley, i-a enervat la culme pe cei de la Alianta Civica a Romilor din Romania. Organizatia sustine ca tricoul purtat de Cheloo contine mesaje rasiste, care incita la ura si violenta rasiala".... http://stirileprotv.ro/show-buzz/muzica/cheloo-reclamat-la-cna-din-cauza-tricoului-din-clipul-la-plec-pe-marte.html

 consiliu asta al Rromilor ar trebuii sa isi vada de tiganii lor care dau in cap la colt de strada nu sa se uite la tricoul lu` Cheloo...iar mesajul nici macar nu are legatura cu cei de etnie Rroma...incerdibili oamenii astia,astept pareri 

7 comentarii:

  1. Sunt mandra ca sunt alba:))s'au gasit ei sa comenteze..

    BiancaTPU

    RăspundețiȘtergere
  2. de unde stiau tigani ce inseamna ce ei o ard numai cu maneaua nu si cu limba engleza sau vorba lu cheloo au avut un traducator sau ce bravo cheloo si RESPECT PARAZITII WHITE AND PROUD 14

    RăspundețiȘtergere
  3. Bah,eu nu vad nicio urma de rasism,poate ceva subtilitati,dar daca eu imi fac maine un tricou pe care scrie 'My name is Roxi and i`m proud!' Inseamna ca-i discriminez pe cei ce nu poarta numele de ROXI?!
    Astia nu stiu cum sa ne mai discrimineze pe noi,saracii se simt atat de amenintati si de superiori...Cand nu sunt in stare decat sa alunece in gol in prostia lor!Te mai intrebi de ce sunt discriminati cand se urca in RATB si toti isi tin portofelele si gentile cu dintii:-j.
    WHITE AND PROUD!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum draq au reusit aia ma sa citeasca ce scrie pe tricou?ca aia nu am multa scoala....si stiu doar sa cante manele WHITE and PROUD!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Genial articolul. Daca tiganii sunt considerati a fi egali cu noi, de ce toti bubuie de prosti? Unde ati vazut tigan sa nu asculte manele? Unde ati vazut tigan arhitect pe la Luvru, sau pula mea stie pe unde? Unde ati vazut tigan care sa aiba un vocabular cat de cat decent sau sa scrie corect din punct de vedere gramatical? Pot tolera oamenii prosti. Nu pot tolera oamenii prosti care se cred destepti. Pace tie, moarte lor.
    WHITE ANd PROUD 14// ROMANIA NU TIGANIA .

    RăspundețiȘtergere
  6. Corect.. WHITE AND PROUD ! care-i problema ? curand imi voi face si eu un tricou cu acest mesaj si cifra 14...
    Respect omule... astia-s batuti in cap ei inteleg ce vor nu ceea ce ar trebui sa inteleaga...

    RăspundețiȘtergere
  7. White and proud ! = Ar trebui sa fie suficient pt cei care se simt cu adevarat români ! Si nu cred ca e ilegal sa fi mândru de culoarea pielii sau orice te face sau ce te reprezinta... White and proud !

    RăspundețiȘtergere